Pobednički nastup Vranjanki koji je ODUŠEVIO SRBIJU (VIDEO)

U fokusu - Utorak 25.06.2019 - 12:47

Na zvaničnom You Tube kanalu „Srbija u ritmu Evrope“ objavljen je snimak pobedničkog nastupa devojaka koje su predstavljale Vranje.

Vranjanke na sceni FOTO: Vranjanke na sceni FOTO:
Zahvaljujući ovom nastupu, mlade Vranjanke su osvojile glasove publike i žirija i donele pobedu svom gradu koji će dogodine biti domaćin ovog popularnog talmičenja.
 
Vranje je na ovom takmičenju predstavljao tim u sastavu Mila Nikolić, Emilija Mišić i Sofija Stanković kao vokalni solisti i Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić kao član.ce prateće plesne grupe.
 
Inače, prema propozicijama takmičenja, svaki od učesnika se predstavlja pesmom neke od evropskih zemalja, a vranjski tim je ove godine dobio zadatak da izvede pesmu turskog izvođača.
 
Vranjanke su izvele pesmu „Dum Tek Tek“ turske pevačice Hadiz, izvedene na evrovizijskom takmičenju 2009. godine.
 
Naslov pesme predstavlja onomatopeju zvuka tradicionalnog instrumenta darbuka, nama poznatog kao tarabuk, a simbolizuje otkucaje srca.
 
Pogledajte nastup koji je osvojio članove žirija takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ i gledaoce širom Srbije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: