Stranci zainteresovani za vranjske igračke

U fokusu - Ponedeljak 20.05.2013 - 09:34

Nakon pisanja OK Radija o mladiću Mladenu Stankoviću iz Vranja koji od drveta pravi igračke, našoj redakciji javili su se brojni zainteresovani kupci ovih proizvoda.

mladen pravi igracke mladen pravi igracke

Među njima je i Belgijanka Rebeka Gruzbovski, menadžer fabrike za proizvodnju ekoloških igračaka u Briselu. Mladen kaže da je bio potpuno zatečen, jer nije ni mogao da sanja da će neko iz inostranstva pokazati interesovanje za ono što  radi. 

 
- Gospođa Rebeka je zainteresovana za  izradu abecede od belog drveta lipe ili breze po evropskim standardima. Poslao sam joj fotografije sedam modela drvenih igračaka. 
 
Oduševljena je onime što radim, ali za izradu abecede potrebna mi je i specijalna mašina. Videću šta će biti dalje, optimista sam i očekujem nastavak saradnje.  
 
Stalno smo u kontaktu, dobio sam fotografije igračaka koje proizvodi ta firma koja posluje u Briselu. Iskreno se nadam da će se moje igračke naći na evropskom tržištu. 
 
U svemu mi je pomogao OK Radio, jer se sve izdešavalo ubrzo nakon objavljivanja teksta o meni i mom radu na portalu te medijske kuće kojoj se ovom prilikom zahvaljujem - priča Mladen.
 
U asortimanu Mladenovih igračaka koje izrađuje u radionici svog oca stolara nalaze se kamion, voz, bager formula. Ovaj kreativac najavljuje i nove modele automobile od drveta  koje do same izrade ne želi da otkriva.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: