Vranjanci uglavnom letuju pre drugih

U fokusu - Četvrtak 23.05.2013 - 13:14

U većini turističkih agencija u Vranju rasprodati su aranžmani za letovanje u predsezoni. Vranjanci su, kao i ranije, najviše interesovanja pokazali za letovanje u junu i septembru, kada su cene aranžmana najniže.

Ilustracija Ilustracija

Tako deset dana letovanja u Grčkoj u maju i junu košta po osobi od 35 do 100 evra.

Miodrag Ilić, vlasnik agencije „Lasen turs“, kaže da oni koji odluče da sada odu na letovanje u toj agenciji po osobi plaćaju od 80 do 100 evra za deset noćenja i autobuski prevoz u oba pravca.

- Ova praksa u Vranju je zaživela od pre četiri godine, a kupovima aranžmana za letovanje u predsezoni počinje odmah posle Nove godine.

To je pametan izbor, jer je letovanje u dve smene u junu i septembru jeftinije nego letovanje u glavnoj sezoni - kaže Ilić.

Najatraktivnije destinacije ove godine prema njegovim rečima  su Olimpijska regija u Grčkoj, Halkidiki, Krf i standardno Tasos.

Predsezona traje od 25. maja do 10. juna, a posezona od 5. do 25. septembra.

U agenciji „Euroturs“ iz Niša sa ogrankom u Vranju aranžmani za maj i jun rasprodati su još u februaru. Najveće interesovanje za letovanje u junu je za ostrva  Zakintos i Krf.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: