Anđeli dobro krenuli

Lokalni sport - Subota 03.08.2013 - 11:50

Ekipa Nebeskih Anđela, sastavljena od igrača Garnizona iz Vranja, pripremajući se za počertak prvenstva Pčinjske okružne lige odigrala je prijatelljsku utakmicu na Vlasinskom jezeru protiv Moravca Oriona iz Mrštana i remizirala, rezultatom 1:1.

Radost fudbalera Nebeskih anđela iz Vranja Radost fudbalera Nebeskih anđela iz Vranja

Trener Branimir Stošić Kace može u potpunosti da bude zadovoljan izdanjem svojih izabranika koji su borbenošću, ali i kvalitetom namučili renomiranog srpskoligaša koji ove sezone najvaljujue pohod na Prvu ligu.

Fudbaleri Anđela, među kojima ima dosta iskusnih koji su igrali u Dinamu i drugim ekipama, igrali su otvoreno tokom cele utakimice i pokazali da će biti jedan od glavnih kandidata za ulazak u novoformiranu zonu JUG pri RIS.

Odličnu igru pružili su Stajić, Jović, Ristić, Aleksov, Jovanović, Ilić, Stanimirović, Trajković, Popović, Gačić, Marković i ostali.

Da je Dragoslav Trajković pri kraju utakmice dao gol umesto što je uzdrmao prečku Vranjanci bi se vratili kao pobednici.

Od naredne sezone, od leta  2014. godine oslukom FSS, Niška zona se deli na tri, a u grupi Jug biće mesta za tri ekipe iz Pčnijskog okruga.

Ukoliko Dinamo uđe u Srpsku ligu, što je potpuno izvesno, onda će pored BSK iz Bujanovca mesta biti za još dva predstavnika iz Pčinjske okružne lige.

Najozbiljniji kandidati su pored Nebeskih Anđela, ekipe Morave iz Vladičinog Hana, Bese iz Alakinca, Bese iz Bujanovca i Pčinje iz Trgovišta.

FK Moravac Orion – FK Nebeski Anđeli 1:1

Strelci: 1:0 N. Mladenović u 17., 1:1 Marković u 78. minutu - Stadion pored Vlasinskog jezera, Gledalaca: 200, Sudija: Aleksandar Simonović (Surdulica).

MORAVAC ORION: M. Mladenović, V. Stefanović, N. Stefanović, S. Kostić, Cenić, Janković, M. Stamenković, Mitić, M. Kostić, S. Stefanović, N. Mladenović. Igrali su još: M. Mitrović, Ilić, Petrović, Marković, Cekić, B. Stamenković, Milić, D. Mladenović, Trajković, N. Mitrović.

NEBESKI ANDJELI: Popović, Stajić, Jović, Ristić, Nešić, Aleksov, Ilić, Jovanović, Stanimirović, Trajković, Mitić. Igrali su još: Gačić, Stojković, Nacković, Nikolić, B. Stojanović, Aritonović, Đokić, Marković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: