Anđelima pčinjski derbi

Lokalni sport - Utorak 26.11.2013 - 00:51

Vranje - Fudbaleri Nebeskih Anđela, ekipe vranjskog Garnizona, pobedili su, u derbi utakmici 14. kola Pčinjske okružne lige, prvoplasiranu ekipu Morave iz Vladičinog Hana sa 3:0.

Tadost fudbalera Anđela Tadost fudbalera Anđela

Tokom utakmice padala je ledena kiša, a malobrojna publika koja imala je šta da vidi, posebno golove koji su bili efektni i majstorstvo fudbalera Anđela.

Strelac prvog pogotka za domaću ekipu bio je Dragan Ilic u 17.  minutu, iskoristio je slabu intervenciju gostujućeg golmana koji je nakon šuta centarfora Anđela sa 18 metara kratko odbio loptu, a Ilić je ubacio u praznu mrežu.

U 41. minutu, bilo je 2:0. Nakon dobrog prodora i centaršuta sa leve strane, Stajić pogađa same rašlje gostujućeg gola.

U 57 minutu, 3:0 za Anđele i time je utakmica bila rešena. Viđen je ponovo prelep gol koji je delo Nenada Jovanovića Keneta.

Ovom pobedom domaća ekipa je smanjila zaostatak na tabeli za liderom Moravom na tri boda, tako da će se jesenji prvak odlučivati u poslednjem kolu, ali najverovatnije ce to biti ekipa Morave, koja na svom terenu dočekuje poslednje plasiranu ekipu Trešnjevke.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: