Bogdan jak u duelima

Lokalni sport - Ponedeljak 08.07.2013 - 12:12

Bogdan Ristić, pionir FK Dinamo iz Vranja igra na poziciji desnog beka i odlikuje se izuzetetnim trkačkim sposobnostima koje mu omogućuju da bude koristan u defanzivi, gde je pravi duel igrač.

Ristić Ristić

 

Ima sve karakteristike modernog odbrambenog fudbalera koji poseduje izuzetaan osećaj da krene u napad kada se za to stvore uslovi. 
 
Ima koristan cenatršut koji se često pretvar u golove jer na idealan način poslužuje svoje napadače.
 
Iako je mlad, treneri ga cene zbog ozbiljnosti i načina na koji prilazi svakom treningu i utakmici. Ne štedi sebe ni protivnika, ostavlja srce na terenu i rođeni je pobednik.
 
Treneri Dragan Kostić, Joca Ristić, Nikola Ilić, Marko Jovanović i Zoran Stanojković puno očekuju od ovog mladog i darovitog pionira.
 
- Poseduje brzinu. Profesionalno se odnosi prema obavezama, može da igra na više mesta u timu što mu je prednost – ističe Marko Jovanović, jedan od njegovih trenera.
   
Svi se slažu da mora da nastavi sa radom kako bi poboljšao i usavršio tehniku koja se u njegovim godinama uči na treninzima. 
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: