BSK otkinuo bod favoritu

Lokalni sport - Nedelja 18.08.2013 - 11:38

Fudbaleri BSK-a iz Bujanovca prijatno su iznenadili svoje navijače na startu prvenstva Niške fudbalske zone odigravši nerešeno 0:0 sa ekipom Svrljiga u gostima.

Vidosavljević (BSK) Vidosavljević (BSK)

Bujanovčani su u bili ravnopravni u svim elementima igre, imali su i svoje šanse, a iskusan golman Vladan Vidosavljević bio je siguran i pouzdan.

BSK je mogao da dođe do sv tri boda da je Đorđević bio prisebniji u 75. minutu kada je Đemailji prodro i poslužio ga kao na “tacni”, a ovaj za malo zakasnio da ugura loptu u mrežu.

Fudbaleri Svrljiga koji su najavljivali pohod na prvo mesto bukvalnio nisu ništa pokazali. Igarli su sporo, bez ideja i izrazitih šansi, sa nekoliko poluprilika i šuteva koje je Vidosavljević rutinski odbranio.

Kuorizitet utakmice je bio njen porekid u 87. minutu, kada je doktor Svrljiga Perica Ilijić doživeo infarkt i hitno prebačen u bolnicu.

FK SVRLJIG - FK BSK 0:0
Prekid u 87. minutu

Svrljig. Gledalaca: 100, Sudija: Stevan Lazarević (Niš), žuti kartoni: Krstić, Bojić (Svrqig), Stanković, S. Stojanović, Dimić (BSK).

Svrljig: Bizjak 6, Babić 5,5, Savić 6, Gavrić 6, Đurić 6, Bojić 5, Krstić 5, Ilić 5,5, MIljković 5, Sokolov 5,5 (Radojlović 5), Milosavljević 5 (Petrović 5).

BSK: Vidosavljević 7, S. Stojanović 6, S. Krstić 6,5, Mitić 6, A. Krstić 6,5, A. Stojković 6 (S. Stojković 6), Dimić 6,5, Stanković 6,5, Đorđević 6 (A. Stojanović 6,5), Đemailji 7, Milić 7.

Igrač utakmice: Vladan Vidosavljević (BSK).
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: