Deljanin i Milić najbolji

Lokalni sport - Ponedeljak 01.07.2013 - 09:44

Mladi odbojkaši Vranja, rođeni 1994. godine i mlađi, osvojili su 2. mesto na prestižnom Vidovdanskom turniru održanom u Kruševcu i na pravi način reprezentovali vranjsku odbojku, njen potencijal i dugogodišnji kvaltetan rad na čelu sa trenerima i rukovodstvom kluba.

juniori OK Vranje juniori OK Vranje

- Učestvovalo je šest ekipa, OK Nikšić, SFS Borac, OK Paraćin, OK Novi Pazar, OK Kruševac i OK Vranje.

Igralo se u dva dobijena seta, pobedili smo četiri protivnika, a u finalu izgubili od ekipe domaćina Kruševca koja je imala blagu naklonost domaćih sudija.

Oni su bili pojačani dvojicom odbojkaša iz kraljevačke Ribnice, a mi Đorđem Ilićem, našim odbojkašem, koji igra za Đerdap iz Kladova.

Na turniru smo pokazali još jednom da smo neiscrpan izvor talenata koji nastavljaju da igraju u vrhunskim klubovima – kaže Slavoljub Stojanović, trener OK Vranje.

Za najboljeg tehničara turnira izabran je Vujadin Deljanin iz OK Vranje, a za najboljeg trenera Srđan Milić.

Stojanović se posebno zahvaljuje upravi kluba koja im je obezbedila učešće na turniru, pre svega predsedniku Nikoli Stojanoviću i sportskom direktoru Draganu Stošiću.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: