Dinamo pao u Nišu

Lokalni sport - Petak 09.08.2013 - 09:48

Fudbaleri Dinama iz Vranja nastavljaju sa odigravanjem prijateljskih kontrolnih utakmica pred start u prvenstvu Niške fudbalske zone.

Vojinović - desno Vojinović - desno

Umor ili nešto drugo stigao je fudbalere i stručan štab, pa su na poslednje dve utakmice pokazali niz slabosti.

Prvo su remizirali na svom stadionu protiv ekipe vranjskog Garnizona Nebeskih Anđela, rezultatom 2.2, a potom izgubili u Nišu od srpskoligaša Sinđelića, rezultatom 3:0.

U Nišu po sunčanom i sparnom vremenu, teškom za igru, bolje su se snašli fudbaleri Sinđelića koji su diktirali tempo i zasluženo pobedili.

- Dinamo ima dobru ekipu za Nišku zonu, nisu odigrali loše bez obzira što smo mi izašli na teren bez pet-šest standardnih prvotimaca.

Pružili su otopor i očekujemo da sa puno uspeha nastupaju u zoni – kaže za OK Radio Radomir Raca Denčić, sekretar FK Sinđelić i nekada bivši igač Dinama.

Iz Dinama ne žele da daju komentare po ustaljenom običaju, a prema našim saznamjima klub je u velikoj kriza i na pomolu je nova finasijaska afera.

Ukoliko se nešto hitno ne preduzme preti gašenje kluba zbog enormih dugovanja i blokade računa.

OFK SINDJELIĆ – FK DINAMO 3:0

Niš. Stadion pored pruge, Gledlaca: 100. Sudija. Nikola Jablanović (Niš), Strelci: 1:0 Prokić u 25., 2:0 Stošić u 49., 3:0 Stošić u 58. minutu.

Sinđelić: Savić, Blagojević, Kalčić, Valjarević, S. Stojković, Mladenović, Mitić, Stošić, Prokić, Karapandžić, M. Pavlović. Igrali su još: Stamenković, A. Nikolić, Dugalić, Stevanović.

Dinamo: Danić, M. Tasić, Stanković, M. Spasić, Trajković, Ilić, Đokić, Veličković, Savić, Vojinović, Nikolić. Igrali su još: Arsić, N. Tasić, Demić, Jović, Filipović, Stojković, N. Spasić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: