Dinamo u kontra ritmu

Lokalni sport - Nedelja 02.03.2014 - 10:38

Fudbaleri Dinama izgubili su u kontrolnoj utakmici od ekipe Sloge u Leskovcu, rezultatom 2:0 i razočarali svoje navijače zbog slabe igre i još slabije realizacije.

Ilustracija Ilustracija

Trener Ivan Jovanović nije mogao da računa na najiskusnijeg igrača Nenada Trajkovića Vućka koji standardno igra na poziciji štopera.

Isprobao je neke taktičke varijante različite od utakmice u Pirotu kad je Dinamo sa srpskoligašem Radničkim igrao nerešeno 1:1 i pokazao da je s pravom na prvom mestu Niške zone.

Prema navodima izveštača, sredina terena Dinama nije delovala homogeno, pa je viđeno dosta sporih akcija posebno kad je trebalo da se pređe iz faze odbrane u fazu napada.

FK SLOGA (Le) – FK DINAMO 2:0

Strelci: 1:0 Mladenović u 26., 2:0 Cvetanović u 73. minutu. Leskovac, Stadion ispod Hisara, Gledalaca: 50, Sudija: Nedeljković (Leskovac).

Sloga: Janaćijević, Bojat, Zdravković, M. Djordjević, Petrović, Mitrović, Jocić, Mladenović, Trajković, Stanković, Stojanović. Igrali su još: Cvetanović, L. Djordjević, Mitrović, Marinković, Lajović.

Dinamo: Danić, Stojanović,  Filipović, Stanković, Ilić, Dimić, Đokić, Veličković, Stoiljković, Savić, Simonović. Igrali su još: Tasić, Nikolić, Demić, Jović.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: