Dragana ponovo zlatna

Lokalni sport - Utorak 02.07.2013 - 11:50

Dragana Sretenović i Milica Mirković iz Vranja osvojili su prva mesta u juniorskoj konkurenciji, dok je kadet Jovan Janković takođe osvojio zlato, na prvenstvu Srbije za juniore i kadete u disciplini lou kik održanom u Nišu.

Sretenović Sretenović

Bilo je to ujedno i izborno prvenstvo za reprezentaciju Srbije za prvenstvo Evrope koje će se održati septembra meseca u Poljaskoj.

Vranjski kik bokseri, iz KBK Vranje i KBK Junior, koje treniraju Igor Mladenović i Vedran Tašković  osvojili su 3 zlata, 1 srebro i 3 bronze.

Fazlija Redžepi okitio se srebrom, a Radomir Nedeljković i Veljko Kitanović bronzanim medaljama u juniorskoj kategoriji.

Sedmu, bronzanu medalju za Vranje osvojio je kadet Filip Kitanović.

Ovih dana se očekuje da selektor reprezentacije Srbije saopšti širi spisak kandidata za reprezentaciju za juniorsko prvenstvo u Poljskoj.

Slađan Dragišić, vranjski kik bokser, na memorijalnom turniru u makedonskom gradu Bitolju, izgubio je meč sa 3:0 od domaćeg takmičara Georgi Dimitrova u disciplini lou kik, u kategoriji do 75 kg..
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: