"DSS" se nada pobedi u finalu

Lokalni sport - Subota 10.08.2013 - 10:52

Subotnjim finalom u kome se sastaju ekipe “DSS” i “Morava Enterijeri” završava deveti po redu memotijalni turnir u malom fudbalu “Branko Stoilković Bekče” u Tibuždu kod Vranja.

Ekipa Ekipa "DSS"

Turnir je ove godine privukao veliko interesovanje ljubitelja malog fudbala.

Počeo 1. avgusta i ukupno se takmičilo 16 ekipa, a utakmice je odlikovala velika neizvesnost, jer mnoge ekipe koje su slovile za favorite nisu prošle.

U subotu se očekuje zanimljiv duel u koji ekipa “Morava Enetrijeri” ulazi kao favorit, ali tako ne misle igrači ekipe “DSS”.

- Ulog je veliki, nagradni fond je 1.000 evra, a mi ne želimo da se unapred predamo. Moje je da “stavim u džep” Miloša Trajkovića Budu, igrača KMF Vranje, koji je moj rođeni brat i koga sam učio fudbalskoj veštini.

Mislim da je to moguće i onda smo polovinu posla završili – izjavio je Dejan Trajković Klajvert, ponajbolji igrač ekipe “DSS”.

Sponzore turnira su: Galeb – proizvodnja stolarije, stolova, ogledala, PTR „Nine“ –  Tibužde i „Markoni“ – Tibužde.

Pehare i nagrade predaće čelnici Sportskog saveza.

Rezultati: polufinale 9. avgusta: “Morava Enterijeri” - “Majstori” 4:1, “Tibužde Branko Bekče” – “DSS” 3:4.

Četvrtfinale, 8. avgusta:  “Morava Enterijeri” – “Gradska pekara” 5:2, “DSS” – “Zlatokop” 7:1, “Mi to tako” – “Majstori” 1:2, “Tibužde Branko Bekče”  – “Laki” 6:0.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: