Dugim korakom do Subotice

Lokalni sport - Nedelja 24.02.2013 - 12:23

Marko Stošić (15), pravi je fudbalski biser koji je stasao u Dinamovoj školi fudbala, u vreme kada je na njenom čelu bio Joca Ristić, fudbalski vizionar i pravi pedagog.

Stošić (desno) Stošić (desno)

U Dinamu je od petlića, uvek se odvajao po kvalitetu i bio kapiten. Danas sa velikim uspehom igra za kadete.

Joca Ristić, poznati vranjski fudbaler, dugodišnji kapiten FK Vrbas, člana tadašnje Druge lige Jugoslavije, ima samo reči pohvale za mladog fudbalera.

- Igra po levoj strani, ofanzivan je, može da odgovori svim zadacima koje mu trener postavi. Poseduje dugačak korak, prodornost, lucidnost i osećaj za gol što ga odvaja od drugih.

Radan je i vredan i posvećen fudbalu. Nadam se da će jednog dana postati superligaški fudbaler – kaže za OK Radio Ristić.

Stošić, čiji je uzor Fabio Koentrao, levi spoljni fudbaler Reala iz Madrida i reprezentativac Portugala, ima namere da od letos napusti Dinamo i karijeru nastavi u nekoj jačem, organizovanijem klubu gde su uslovi za napredak kudikamo bolji.

- Bio sam jesenas na probi u subotičkom Spartaku i prošao sam njihove zahtevne kriterijume.

U stalnom sam kontaktu sa trenerom, prate me i po zavšetku prolećne sezone odlazim.

Želim da igram u jakom klubu, a da je Spartak takva uverio sam se prilikom boravka u njihovom kampu.

Pravi su rasadnik mladih fudbalera, a njihova škola je jedna od najboljih u Srbiji – ističe Stošić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: