Festival košarke u Bujanovcu

Lokalni sport - Subota 10.08.2013 - 11:55

Vranje - U Bujanovcu će se u organizaciji KK Plej 017 održati festval dečije košarke “Minibasket 2013” na terenima sportskog centra “Mladost”, 22. avgusta.

Ekipa KK Plej 017 Ekipa KK Plej 017

- Naš klub obeležava prvu godišnjicu postojanja, koja je bila više nego uspešna.

Radimo isključivo sa decom, mlađim kategorijama, gde je cilj da ih sportski edukujemo i  košarkaški usavršavamo kroz programe za njivov uzrast.

Igramo odgovarajuće lige koje organizuje Košatrkaški savez južne Srbije grupa Leskovac, a odlazimo na turnire i posećujemo kampove.

Želimo da festival dečje košarke u Bujanovcu bude istinska radost i doživlaj za decu i uživanje za sve ljubitelje sporta – navodi Nenad Stajić, jedan od trenera i organizatora rada u klubu.   

Na festivalu košarke koji je turnirskog tipa, pravo učešća imaju sve ekipe sa selekcijom dečaka i devojčica rođenih 2002. i mlađi.
 
- U cilju što bolje organizacije samog turnira, molimo sve ekipe koje su u međuvremenu pokazale interesovanje da još jednom potvrde svoj dolazak, najkasnije do 20. avgusta.

Za sve učesnike će biti obezbeđeni sendviči i osveženje – ističe Stajić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: