Generalna za zabrinutost

Lokalni sport - Nedelja 11.08.2013 - 12:26

Fudbaleri Dinama iz Vranja, pod rukovodstvom trenera Ivana Mladenovića, imali su poslednju proveru svojih mogućnosti pred početak Niške fudbalske zone naredne nedelje i odigrali nerešeno protiv Vlasine iz Vlasotinca, 0:0 na stadionu “Jumko”.

Detalj sa meča Detalj sa meča

Poslednja provera pokazala je da ima puno razloga za zabrinutost, posebno u delu napada jer Vranjanci za 90 minuta nisu stvorili nijednu izglednu šansu.
 
Mlada ekipa Vlasine, gotovo sve omladinci, pružila je žestok otpor Dinamu i pokazala pulenima predsednika Nebojše Zupančića da neće lako osvajati bodove u prvenstvu, posebno kada igraju na strani, ukoliko se nešto hitno ne preduzme i ekipi vrati samopouzdanje i pobednički mentalitet.

Ono što onespokojava je inertnost i bezvoljnost u igri onih najiskusnijih koji su dovedeni iz Leskovca kao velika pojačanja za zonu.  

Da li je uzrok nemogućnost isplate njihovih redovnih mesečnih prinadležnosti ili nešto drugo, videće se u prvenstvu koje dolazi.
 
Ono što iritira navijače Dinama je odlazak mnogih igrača iz kluba, a dovođenje onih sa strane koji će puno koštati za ligu koja je zonskog takmičenja.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: