Giba na čelu srpskih veterana

Lokalni sport - Subota 12.10.2013 - 11:19

Petar Jovanović Giba, sportski direktor STK Vranje, izabran je za za predsednika Stonoteniskog saveza Srbije veterana na Izvršnom odboru STSS održanom u Vrnjačkoj Banji.

Giba Giba

Jovanović je dugogodišnji sportski radnik, a njegovi sportski rezultati su impresivni.

- Za izbor predsednika SSS veterana odlučivali su njegovi ljudski kvaliteti i  uspesi kao što su: Svetsko prvenstvo veterana u Zagrebu 1987 godine: 9.  mesto u kategoriji  40- 50, Svetsko prvenstvo veteran u Baltimoru (USA) 1989.  godine: 13. mesto kategorija 40-50 god., Prvo prvenstvo veterana Balkana u Pravecu (Bugarska) prvo mesto u pojedinačnoj i dublu i apsolutni prvak Balkana posle pobede nad Pejkovim pobednikom u kategoriji 40-50 god.), prvo mesto na prvenstvu Jugoslavije u Novom Sadu u kategoriji 40-50 godina, višestruki prvak veterana Srbije (Paraćin, Vranje, Prokuplje…) i pobednik mnogih turnira u bivšoj Jugoslaviji) – izjavio je za OK Radiuo Zoran Kalinić,  predsednik SSTK Srbije.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: