Hanska groznica pred Spartak

Lokalni sport - Četvrtak 24.10.2013 - 23:18

Vranje - Košarkaši Morave iz Vladičinog Hana dočekuju na svom parketu, u 4. kolu Druge košarkaške lige Srbije, ekipu Spartaka iz Subotice, koja je na prvom mestu, sa nadom da će pobediti i osvojiti bodove.

Detalj sa mečeva Morave Detalj sa mečeva Morave

Trener Vlada Marinković, ekipi Spartaka daje ulogu favorita, ali samo na papiru.

- Sve je u našim rukama, imamo dovoljno motiva da zaigramo maksimalno angažovano i uz pomoć naše verne publike dođemo do pobede i značjana dva boda.

Ove sezone liga je dosta izjednačena po kvalitetu, pokazali smo da polako ulazimo u željenu formu, protiv Vojvodine u Novom sadu smo nesrećno izbugili i sada je red da sreća bude na našoj strani – izjavio je Marinković.

U taboru Morave najviše očekuju od najiskusnijih Grujića, Milenkovića, Tešanovića, Radivojevića, Jovanovića, Stankovića…

Spartak je trenutno na 1. mestu sa tri pobede i koš razlikom 260:217.

Morava je na 10. mestu sa jednom pobedom i dva poraza i koš razlikom  194:218.

Očekuje se da će sala Gimanzije u Hanu biti ispunjena do poslednjeg mesta, sa oko 1000 ljubitelja košarke sa juga Srbije

U 4. kolu Druge košarkaške lige Srbije sastaju se: Morava - Spartak, Pirot – Beovuk 72, Kolubara 2003 – Radnički (O), Železničar – Vojvodina, Mladost (Ča) – Napredak Maksi Co, Proleter Naftagas – Jagodina, Šabac – Mladost (Ze).





 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: