Hrpa medalja za "Olimp"

Lokalni sport - Utorak 27.08.2013 - 23:52

Klub za bodi bilding i discipline snage "Olimp" iz Vranja osvojio je devet zlatnih i dve bronzane medalje i tri pehara, na otvorenom Kupu Srbije u bendž presu RAW I EQ po GPC pravilima čiji je ogranizator bio ujedinjeni srpski powerling savez i BBK GIM Gold iz Vranja.

Ekipa Ekipa

Kup je održan 24 avgusta, abilo je oko 70 takmičara iz iz cele Srbije, kao i gost iz Crne Gore.    

Velikom uspehu kluba “Olimp” doprineli su njihove najbolje takmičarke.

Tanja Zlatanović koja je osvojila dve zlatne medalje, jednu u svojoj kategoriji 67, 5 kg, a drugu za apsolutno prvo mesto, kao najjača žena ovog takmičenja gde je ponela i pehar.

Svetlana Pavlović, koja je, takođe, osvojila dve zlatne medalje i pehar u svojoj katergoriji 52,5 kg. i za relativno mesto uzela i pehar.

Milica Mirković je kao najmlađa tinejdžerka u kategoriji T2-52 kg. do 16 godina,  osvojila je zlato i oborila državni rekord podignuvši 32,5 kg.

Anđela Stojanović u kategoriji T3-90 kg. zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju.

Dragana Stošić, takođe, u kategoriji T3-60 kg. osvojila je zlatnu medalju.

Ranko Radan, predsedniik kluba “Olimp”, uzeo je diplomu i pehar za 1. mesto u kategoriji ekipno žene- RAW.

U muškoj konkurenciji, Boško Bošković i Nemanja Stojilković, u kategoriji T2 osvojili su po jednu  bronzanu medalju.

Na kraju su i dvojica veterana osvojili zlato, u kategoriji M2, Bratislav Stanković, do 100 kg. i Branko Živković u kategoriji do 125 kg.      

Ovo je bilo jedno od naših najuspešnijih takmičenja koje je ujedno i predstavljalo kavlifikacije za Svetsko prvenstvo u Mađarskoj koje će biti organizovano od 22. do 29. septembra, a naš odlazak zavisiće od toga da li ćemo uspeti da dođemo do potrebnog novca kako bismo otputovali i bili učesnici velikog i prestižnog takmičenja.

Naravno, da se oslanjamo na Sportski savez Vranja koji nam je do sada izlazio u susret i zato smo im berskrajno zahvalni – kaže Tanja Zlatanović, najbolja takmičarka iz kluba “Olimp”.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: