Jug čeka rasplet

Lokalni sport - Nedelja 04.08.2013 - 11:35

Vranje - Košarkaški klub BSK Junior osvojio je prvo mesto u Letnjoj ligi grupa Leskovac i plasirao se u Drugu mušku regionalnu ligu Istok.

Ilustracija Ilustracija

Kao drugoplasirana ekipa novi član lige je KK Danilo Bošković iz Grdelice.

U ligu su ušle i dve prvoplasirane ekipe iz Letnje lige grupa Niš, Đerdap iz Kladova i Babušnica.

Iz Prve srpske muške regionlane lige u drugu regionbalnu u protekloj sezoni ispala je ekipa Juga iz Vranja.

Vranjanci se nadaju da će se dve ekipe koje su u Srpskoj ligi iz Leskovca fuzionisati i da će oni ostati u Srpskoj ligi.

Dok se to ne reši, Drugu mušku regionalnu ligu ili kako je neki popularno zovu “beton” ligu sačinjavaće sledeće ekipe: Jug (Vranje), Radnik (Surdulica), Nibak (Niš), MLadost (Bela Palanka), Hajduk Veljko (Negotin),  Radan (Lebane), Jastrebac (Aleksinac), Vlasotince, Negotin, Zone Bojc (Blace), BSK Junior (Bujanovac), Danilo Bošković (Grdelica), Đerdap (Kladovo), Babušnica.
 
Prema predviđanjima stručnjaka glavni kandidati za prelazak u Prvu srpsku mušku košarkašku ligu su Jug, BSK Junior, Radnik, Hajduk Veljko i Đerdap.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: