Junior prejak za petliće Dinama

Lokalni sport - Subota 05.10.2013 - 09:18

Petlići Dinama iz Vranja izgubili su, u redovnom kolu lige petlića RIS grupa Sever, od vršnjaka ekipe Duel Juniora u Kruševcu sa 5:0 i iskazali veliko neiskustvo jer su, pomirivši se sa porazom, u roku od osam minuta primili tri gola.

Detalj sa meča Detalj sa meča

Puleni trenera Nenada Jakšića igrali su dopadljivo i uspeli da odolevaju domaćinu do 33. minuta kada su primili prvi gol.

- Nismo kolonuli duhom, nastavili smo da igramo onako kako smo se dogovorili, borbeno i napadački bez kalkulacija.

Čitavu koncerpciju igre poremetio je drugi primljeni gol u posledmjem, 45. minutu, prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu nismo uspeli da se vratimo u igru, stvorili smo par šansi, nismo ih iskoristili i usledila je kazna u 60. minutu kada smo primili treći gol.

Tada je usledio veliki pad u igri, dečaci su se opustili, predali se i do 68. mi ninuta primili još dva gola.

Rezulatat od 5:0 nije realan razvoj događaja na terenu, ali može da posluži kao nauk da se utakmica igra oo prvog do poslednjeg minuta, bez obzira na rezultat, sa istim intezitetom.

Ipak, su to mala deca i ne treba gledati ih opterećivati rezultatom, očigledno je da imamo nekoliko njih izuzertno talentovanih koji će u budućnosti biti pravo fudbalsko blago Dinama – kaže za OK Radio Jakšić.

Inače, ekipa petlića Duel Juniora egzistira u okviru poznate istoimene fudbalske škole koju vode privatnici sa trenerom Borislavom Zogovićem i pravi je rasadnik talenata u čitavom kruševačkom kraju.

PIONIRI: FK DUEL JUNIOR – FK DINAMO 5:0 (2:0)
Kruševac. Stadion Jasike, Gledalaca: 50, Sudija: Predrag Godić (Kruševac),

Strelci: 1:0 – Tomović u 33, 2:0 – Nešić u 45, 3:0 – Nikolić u 60, 4:0 – Petrović u 62, 5:0 – Nikolić u 68. minutu za Duel Junior.

Duel junior: Marković, Blažić, Binić, Adžić, Petrović, Nešić, Filipovič, Nikolić, Novković, tomović, Zogović.

Igrali su još: Cirić, Marković, Mihajlović, Antić, Sokolović.

Dinamo: Ognjen Ristić, Marko Novković, Aleksandar Stoiljković, Mateja Jovčić, Dragan Popović, Milovan Vučković, Đorđe Filipović, Aleksa Popović, Veljko Cvetković, Filip Petrović, Milan Ilić.

Igrali su još: Nikola Veličković, Aleksandar Milenković, Zoran Jašarević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: