Kadeti Mladosti među najboljima u Srbiji

Lokalni sport - Ponedeljak 25.02.2013 - 08:11

Kadeti OK Mladost savladali su vršnjake iz ekipe Toličanina iz Prokuplja, u četvrtfinalu kadetskog prvenstva Srbije, rezultatom 3:0 i plasirali se među 12 najboljih ekipa u Srbiji.

Kadeti Mladosti Kadeti Mladosti

Miodrag Miško Petrov, trener kadeta Mladosti, ne krije oduševljenje postignutim rezultatom i prikazanom igrom.

- Meč je odigran u Leskovcu, 24. decembra, dominirali smo u sva tri seta i zasluženo slavili. Bilo je 25:19, 25:21, 25:18.

Ovo je još jedan u nizu naših uspeha u radu sa mlađim selekcijama – kaže za OK Radio Petrov.

Za ekipu Mladosti su nastupili: Milan Ristić, Aleksandar Ristić, Petar Radenković, Nemanja Radenković, Mateja Stevanović, Đorđe Aleksić, Slavoljub Arizanov i Nikola Nikolić.

Zbog povrede nije igrao ponajbolji kadet Đorđe Tomić.

Da bi došli do četvrtfinala, odbojkaši Mladsoti su morali da osvoje prvo mesto u međuregionalnom kadetskom takmičenju, grupa Leskovac.

- Bili smo dominanti u grupi koju su, pored nas, činile ekipe:  OK  Vranje, OK Junior (Bujanovac), OK. Morava (Vladičin Han), OK Mladost (Bosilegrad) i OK Dubočica (Leskovac) – s ponosom ističe Petrov.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: