Kostić uzdanica Pirota

Lokalni sport - Sreda 03.07.2013 - 01:44

Miloš Miša Kostić iz Vranja, univerzalni odbrambeni igrač, do kraja minule sezone nosio je dres Radničkog iz Pirota i bio uzdanica tima koji se borio za naslov prvaka Srpske lige “Istok”.

Kostić u sredini Kostić u sredini

- Žao mi je što nismo prošli prvi kroz cilj, imali smo vrhunskog trenera Mileta Tomića, kvalitetan tim, ali ne i odgavarjuću podršku sportskih struktura u ligi.

Nije moje da komenatrišem suđenje, ali mislim da smo na tri do četiri utakmice drastično oštećeni što je presudilo da zauzmemo treće mesto – kaže Kostić.

Trenutno se odmara u Vranju, o svom daljem fudbalskom angažmanu znaće nakon razgovora sa ljudima iz Pirota, kada sazna koji su njihovi planovi i ambicije.  

- Znam da je otišao trener Tomić, ali došao je Aleksandar Kuzmanović iz Niša što znači da će Radnički u narednoj sezoni opet istaći borbu za prvo mesto i plasman u Prvu ligu.

Nadam se da će uspeti jer ima sve preduslove za to. Od konkurenata vidim ekipu Moravca iz Mrštana koja ima velike ambicije, ostali, ako ne bude iznenađenja, nemaju finasijsku snagu za odgovarjući fudbalski kvalitet, kao i da isprate zahtevno takmičenje – navodi Kostić.

Uskoro će rešiti gde će i šta će, radi se o uzornom profesionalcu koga svako od trenera želi da vidi u svojoj ekipi. Ponikao je u OFK Soko, igrao za Dinamo, surdulički Radnik… Omiljen je u svim fudbalskim sredinama.

- Čestitam Radniku ulazak u Prvu ligu, o Dinamu ne želim da govorim jer sam razočaran onim šta se dešava u klubu.

Voleo bih da dođe do prekretnice, da se klub stabilizuje i vrati tamo gde mu je mesto. – ističe Kostić.

Stameni štoper navodi da je prošlo vreme igranja iz ljubavi, da od nečega mora da se živi, iako fudbal u srpskoligaškim razmerama ne donosi nikavu sigurnost.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: