Lider pao u Hanu

Lokalni sport - Subota 26.10.2013 - 10:16

Vranje - Košarkaši Morave iz Vladičinog Hana savladali su, u 4. kolu Druge lige Srbije na svom parketu lidera na tabeli ekipu Spartaka iz Subotice, sa 79:66.

KK morava na tajm autu KK morava na tajm autu

Oduševili su Hančani oko 800 svojih vernih navijača jer su u jakom ritmu, veoma efikasno odigrali prve tri četvrtine, nakon kojih su vodili sa 23 koševa razlike.

U poslednjoj četvrtini, poneseni velikom razlikom odigrali su slabo odbranu, trener Vlada Marinković je pružio šansu rezevistima, mladim igračima i gosti su smanjili razliku na 13 poena.

Velika pobeda košarkaša Morave u čijim redovima su briljirali najiskusniji košarkaši počev od centra Srđana Grujića, pa do kapitena Milana Milenkovića, Milana Radivojevića, Nemanje Stankovića, Milana Tešanovića, Vladice i Jovana Jovanovića….

Igrač utakmice bio je centar Srđan Grujić koji je postigao 17 koševa i imao po osam upešnih skokova u napadu i odbrani.

U naredom, 5. kolu, košrkaši Morave gostuju ekipi Radničkog u Obrenovcu, 2. novembra.  

Za Moravu su nastupli: Kostić, Radivojević 16 (3),  J. Jovanović 5, Tešanović 8,  V. Jovanović 8,  Stanisavljević, Milenkoviuć 13 (3), Stevanović, Stojanović 2, Stanković 10 (2), Grujić 17, Marjanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: