Miloš, duša tima

Lokalni sport - Nedelja 28.07.2013 - 12:47

Miloš Stanković, kapiten omladinaca Dinama, igra sa velikim uspehom na poziciji zadnjeg veznog i motor je tima koji je trenirao iskusni trenesrski vuk Slobodan Zdravković, a nakon njegove ostavke preuzeo sportski novinar, Bratisalv Čukić.

Stanković Stanković
Pravi je kapiten, mlad čovek visokih moralnih kvaliteta. Odlikuje se izvarednim trkačkim sposobnostima, majstor je u “kvarenju” protivničke igre, gotovo neprelezan na sredini terena.
 
Iako je krhke građe, slovi za igrača velikog srca jer ulazi u svaki duel beskompromisno i izlazi kao pobednik.
 
- Radi se o modernom igraču koji oduzme bezbroj lopti na sredini terena, zna da organizuje igru svoje ekipe jer sum u voljni kvaliteti na visokom nivou. 
 
Produzena je ruka trenera na terenu, zato je i kapiten. Poseduje zadovoljavajuću tehniku, igra vrlo racionalno i timski. 
 
Redovan je na treninzima, svojom igrom motiviše svoje saigrače da izgaraju na terenu – kaže Jovica Ristić, fudbalski trener.
 
Inače, Stanković je ponikao i doživeo afirmaciju u mlađim kategorijama OFK Vranje, kod trenera Bobana Paunovića, Dušana Stojanovića i Srđana Paunovića Laze.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: