Miran komšijski derbi

Lokalni sport - Utorak 29.10.2013 - 09:09

Pioniri Dinama iz Vranja odigrali su 2:2 sa ekipom Dubočice 1923, u 10. kolu Prve pionirske lige regiona istočne Srbije i iskazali kvalitet, ali i niz slabosti.

Sa treninga pionira Sa treninga pionira

Iako, najavljivana kao jedna od najtalentovanijih generacija u Dinamu, što jeste, ova generacija dečaka polako, ali zasigurno fudbalski stagnira.

Kako reče jedan pionir Dinama: “Dobro je i ovako kada nememo trenera”.

Naime, nakon ostavke, na početku prvenstva, trenera Joce Ristića zbog bolesti, pioniri nisu dobili novog trenera već ih vodi Nenad Jakšić koji trenira petliće. Jakšić i da hoće ne bi mogao da trenira dve selekcije čiji je program različit.

Zato je utakmica protiv vršnajka iz Leskovca, koji nisu ni po čemu bolji od pionira Dinama, pokazala da su Savić, Spasić, Stanojković, Janković, Ristić, Arsenović i drugi ostali na početku fudbalske škole, posebno kada je organizavcija i taktika timske igre u pitanju. Igra radi igre, čekanje da neko individulanim kvalitetom dopinese uspehu tima ničemu ne vodi.

Zato je odgovornost na upravi kluba, da što pre postavi odgovarajućeg trenera.

Utakmica sa Dubočicom bila je borbena i žustra, a pioniri Dinama  sigurno bi došli do povoljnijeg rezultata i pobede da su imali golmana.

Umesto golmana na golu je bio igrač, a ono što čudi je izbor trenera Jakšića da za golmana postavi najnižeg igrača u pogonu. To je i koštalo Vranjance gola i pobede.

Strelci za Dinamo bili su: Vasilije Spasić i Vujadin Stanojković.
Za Dinamo su nastupili: Stajić, Đorđević, Tomić, Aresenović, Janković, Stanisavljević, Savić, Spasić, Vasiljević, Stanojković, Ristić.  

Igrali su još: Kostić i Kurtić.

Pioniri Dinama trenutno se nalaze na 6. mestu sa 14 bodova zaostatka za vodećom ekipom Reala iz Niša, a 11 za drugoplasiranom Jagodinom.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: