"Morava enterijeri" osvojili Tibužde

Lokalni sport - Ponedeljak 12.08.2013 - 11:52

Ekipa “Morava Enterijeri” savladala je ekipu “DSS”, rezultatom 4:2 u finalnoj utakmici memorijalnog turnira u malom fudbalu “Branko Stojilković Bekče 2013” u Tibuždu kod Vranja.

Jedna od ekipa sa turnira Jedna od ekipa sa turnira

Utakmica je odigrana u nedelju uveče na terenu mesne osnovne škole, pred oko 1000 gledalaca.

Na utakmnici je viđeno mnogo prelepih poteza, a obeležili su je svojom igrom braća Trajkovići, mlađi Miloš Buda koji je postigao tri gola za pobedničku ekipu “Morava Enterijeri” i stariji Dejan Klajvert koji je dao majstorski gol za ekipu “DSS”.

- Za našu ekipšu “DSS” ovo je veliki uspeh, ako se uzme u obzir da su naspram sebe imali igrače koji se profesionalno bave, kako velikim fudbalom u „FK Dinamo“, tako i malim u „KMF Vranje“.

Ekipa „DSS“ je sastavljena od igrača koji deset godina unazad svakog leta igraju fudbal u dvorištu OŠ “J.J.Zmaj”, na turniru smo došli da se družimo i zabavimo, a ispalo je da smo dogurali do finala. Sve čestitke mojim saigračima na pokazanoj igri i borbenosti – izjavio je za OK Radio Dejan Trajković Klajvert.

Njegov mlađi brat Miloš ističe da je to bila “igra mačke i miša”.

Da ekipa „DSS“ nije slučajno došla do finala govori i to da je najbolji igrač turnira i strelac Aca Stojmenović iz njihovih redova, dok je najbolji golman iz ekipe „Morava Enterijeri“.

Po mnogim ocenam, najbolji igač trebalo je da bude Miloš Trajković Buda iz ekipe “Morava Enetrijeri”, ali je manji incident posle utakmice imao izgleda uticaja na žiri.

- Ma, kakav uspeh “DSS”, pregazili smo ih, dao sam im tri gola, ali veća je sramota što su organizatori smanjili nagrade, svuda je objavljeno 100.000 dinara, oni su dali 80.000.

Sramota i bruka, skidaju nagrade u finalu, neka objasne gde su još 20.000 dinara. To nije turnir, to je bruka! – kaže revoltirano Miloš Trajković.

U utakmici za treće mesto, pobedila je ekipa “Majstori” ekipu “Branko Bekče Tibužde”, nakon izvođenja penala.
 
Prvoplasirana ekipa “Morava Enterijeri” je za prvo mesto dobila pehar, medalje, zahvalnicu i novčani iznos od 50.000 dinara.

Drugoplasirana ekipa “DSS”, dobila je pehar, medalje, zahvalnicu i novčanu nagradu od 20.000 dinara.

Trećeplasirana ekipa “Majstori”, dobila je pehar, medalje, zahvalnicu i novčani iznos u iznosu od 10.000 dinara.

Turnir je su organizovali MZ Tibužde uz pomoć Sportskog saveza Vranja.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: