Mučne scene u Trgovištu

Lokalni sport - Nedelja 10.11.2013 - 00:34

Ekipa Pčinje izgubila je u 12. kolu Pčinjske fudbalske lige, u Trgovištu, od direktnog konkurenta ekipe Nebeskih Anđela iz Vranja sa 2:1 i umanjila šanse za osvajanje jednog od prva dva mesta koja vode naredne sezone u noformiranu zonu grupa Jug.

Detalj sa utakmice Detalj sa utakmice

Gosti, ekipa vranjskog Garnizona povela je u 27. minutu kada je Ivica Trajković savladao domaćeg golmana iz slobodnog udarca, sa 20-tak metara. Na poluvremenu se otišlo sa vođstvom gostiju od 1:0.

Uzalud su fudbaleri Pčinje napadali i nadali se da će da preokrenu rezultat, odbrana gostiju delovala je sigurno.

Anđeli su se opredelili da čuvaju rezultat, ali su nakon jedne lepe akcije preko brze kontre došli do vođstva od 2:0. Strelac je bio Aleksandar Stojković u 57. minutu.

Sve što su domaći fudbaleri učinuli to je da su smanjili rezulat na 2:1, nakon loše postavljene ofsajd zamke odbrane Anđela. Strelac je bio Aleksandar Velinović u 67. minutu.

Derbi kola i jesenjeg dela prvenstva razočarao je  sve  ljubitelje  fudbala koji su prisustvovali  utakmici, jer sve ono  što  krasi  fudbalsku  igru  nije  viđeno.

Nervoza  je  bila  prisutna  na  svakom  delu  terena, zbog  čestih  prekršaja, koškanja među fudbalerima, prigovaranja  sudijskoj  trojci…  

Kako nam je saopšteno od ljudi iz PFL, utakmica  od  koje  se  mnogo  više  očekivalo  ostaće  upamćena  po  velikom  broju  javnih  opomena,  jednom  isključenju, nesportskom  ponašanju  većeg broja  igrača,  kao  i  pojedinaca  sa  obe  klupe  koji su  dolivali  ulje  na  vatru.

Bilo je previjanja  igrača  po  terenu  i  kada  je  bilo  i  kada  nije  bilo  potrebe  za  tim, međusobnih provokacija  i  mučnih  scena posle  utakmice  prilikom  ulaska  službenih lica  u  svlačionice.

Kako smo obavešteni, glavni sudija Dalibor  Zlatković iz  Vranja,  pomoćnici  Antonije  Pehčevski iz Surdulice,  Nikola  Zdravković iz  Vranja, kao i delegat Nenad Đorđević iz Surdulice, koji je ujedno i direktor lige, pljuvani  su  do  svlačionice,  a kad su trebali da krenu gume na automobilu su im bile ispuštene.

Iz sedišta PFL najvaljuju oštre kazne protiv svih vinovnika incidenta za vreme utakmice i posle završetka.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: