"Nemam kome ni ostavku da podnesem"

Lokalni sport - Sreda 30.10.2013 - 11:02

Slađan Mišić, tehnički sekretar FK Dinamo iz Vranja, tvrdi da neme kome da podnese ostavku jer klub nema upravu već o svemu odlučuju pojedinci.

Mišić Mišić

- Legalno sam postavljen za tehničkog sekretara u klubu na sednici UO od 13. januara 2013. godine. Želim sada legalno da podnesem ostavku, ali nemam kome.

UO se ne sastaje, predsednika nema u klubu. Klubom upravlja Darko Filipović, gradski većnik za sport, kod njega su spiskovi za isplatu fudbalera, njega zovu igrači stalno za pare što je neprimereno za klub koji je na 1. mestu i planira da se vrati u Srpsku ligu – kaže za OK Radio Mišić.

Mišić je inače kažnjen zabranom radda u fudbalu od šest meseci, posle napada na sudiju uz ranijeg predsednika kluba Dragana Popovića.

- Kazna mi ističe i ne želim da radim više u Dinamu, a to je bilo volonterski, bez para, jer ne želim da podnosim račune Filipoviću, čoveku koji sa fudbalom nema nikakve veze.

Drugo, on se javno pojavljuje, a iza njega deluju tajno par njih koji određuju šta, kome i koliko  treba što vređa svakog pravog sportskog radnika  – ističe Mišić.

Bivši tehnički sekretar, kako sebe naziva, ne želi da rovari u  trenutku kada je klub na prvom mestu Niške zone, ali naglašava da se istorija ponavlja i da je Dinamo bez obzira na trenutne nazovi uspehe klub koji tone u impovizaciju i politikanstvo koje ga iznutra razjeda i uništava.

- Tvrdim da su mlađe selekcije uništene, da će mnoga deca ponovo napuštati Dinamo i fudbal jer ih niko ne sagledava u nijednom segmentu rada.

Klub u Niškoj zoni dovodi petoricu fudbalera iz Leskovca sumnjivih kvaliteta što je neshvatljivo za taj rang takmičenja, a u isto vreme juri našu decu koja je bolja od njih.

Daju se pare tim fudbalerima, to skupo košta i to je  praksa iz ranijih vremena koja će ponovo srozati Dinamo i kroz  vreme dovesti do dna i gašenja – sa ogorčenjem upozorava Mišić.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: