Nova pobeda Dinama

Lokalni sport - Nedelja 27.10.2013 - 12:03

Fudbaleri Dinama pobedili su u 11. kolu Niške fudbalske zone, ekipu Puste Reke u Bojniku sa 1:0 i učvrstili se na čelu tabele.

Savić Savić

Pobedu i veliku radost doneo je Miloš Savić koji je nakon jedne lepe akcije bio najprisebniji pred golom golmana domaćih Siniše Stojanovića.

Vranjanci su dominiralki tokom cele utakmice, a da su bili  prisebniji Vojinović i Petrović pobeda je mogla da bude ubedljivija.

Fudbaleri Puste Reke igarli su bojažljivo, pokušavcali da stignu do gola Dinama preskakanjem igre, ali su pred sobom imali nepremstiv bedem predvođen kapitenom Trajkovićem, Ilićem i Milošem J. Tasićem.

U napadu istakli su se Savić i Vojinović koji su predstvalajli veliku opasnost prilikom brzih kontranapada.

Trener Ivan Jovanović uspeo je da nadmudri taktički kolegu iz Bojnika i zadovoljan je pobedoim koja ih učevršuje na prvo meso i možda im donosi naslov jesenjeg prvaka lige.

- Teška i bitna utakmica po nas,.disciplinovana i odgovorna igra svakog pojedinca donela je željeni rezultat. Igrali smo od početka borbeno, snažno, jako. U tom ritmu smo završili utakmicu.

Hvala igračima, ispoštovali su sve naše dogovore, od ponasanja do taktickih zadataka – kaže za OK Radio Jovanović.

U sledećem kolu Dinamo diočekuje ekipu Vlasine. Biće to derbi kola u kome su fudbaleri Dinama favoriti.

Nakon 11. kola Dinamo je na 1. mestu sa devet pobeda i dva poraza, gol razlikom 20:6 i 27 osvojenih bodova.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: