Petlići OFK Vranja na Vlasini

Lokalni sport - Četvrtak 08.08.2013 - 02:06

Petlići OFK Vranje, njih 28, sa trenerima Bobanom Paunovićem i Predragom Ristićem na pripremama su na Vlasinskom jezeru, od 5. do 12. avgusta, sa ciljem da rade na usavršavanju taktičko tehničkih elemenata, igraju utakmice i druže se.

Sa Vlasine Sa Vlasine

- Tradicionalno organizujemo pripreme za petliće što se pokazalo kao prava stvar jer imamo 28 polaznika na Vlasini  čime retko koji klub može da se pohvali u ovim teškim finasijskim vremenima.

Magnet smo za decu, jer radimo profesionalno i pošteno – kaže Boban Paunović, trener.

Dečaci rade na travnatim terenima, a smešteni su u depadansu hotela “Evropa”.

- Treniramo dva puta dnevno po programu za njihovo godište, organizujemo dnevnu šetnju kojom želimo da deci ukažemo na prirodne lepote ovog kraja – ističe Ristić.

Petlići OFK Vranje, od jeseni će se takmičiti u ligi RIS grupa Niš.

- Imamo dobru ekipa sa nekoliko pojedinaca koji svojim potencijalom i talentom nagoveštavaju da mogu biti fudbaleri za veće domete. Ipak, mala su to deca i mnogo faktora utiče na njihov budući fudbalski razvoj.

Naše je da im pružimo maksimalne uslove, profesionalan i pedagoški rad, da izrastu u časne i poštene momke, a nadamo se i prave fudbalere.

Već smo to dokazali jer smo nepresušni izvor mladih igrača za FK Dinamo i druge klubove u Srbiji – navodi Paunović.    

Na pripreme su: Nikola Stojanović, Lazar Bogdanović, Marko Radan, Miloš Cenić (1999. godište); Lazar Jovanović, David Đorđević, Lazar Paunović, Vuk Jovanović, Lazar T. Ilić, Lazar Stošić, Nemanja Anđelković, Aljoša Stojanović, Ognjen Milosavljević, Dušan Jordanović, Miloš Tomić, Danilo Dodić, Mihajlo Stevanović (2000. godište),

Nemanja Tasić, Žikica Ilić, Lazar D. Ilić (2001. godište); Andrija Jović, Dimitrije Stanimirović, Aleksandar Arsić, Aleksandar Stamenković, Vladimir Nedeljković, Nikola Simić, Bojan Vasić, (2002. godišpte), Mihajlo Cvetković (2003. godište).   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: