Plej gostuje Partizanu

Lokalni sport - Četvrtak 28.11.2013 - 10:54

Vranje - Mlađi pioniri KK Plej 017 iz Bujanovca, dečaci rođeni 2001. godine i mlađi u nedelju, 1. decembra, od 13 sati u Beogradu igraju prijateljsku utakmicu sa ekipom Partizana.

Ekipa KK Plej 017 Ekipa KK Plej 017

- Nakon toga svi zajedno idemo u halu “Pionir” gde ćemo gledati prvi tim Partizana u ABA ligi protiv ekipe Olimpije iz Ljubljane.

Put Beograda krećemo u nedelju u ujutru, 19 igraca i pet trenera – kaže za OK Radio Nenad Stajić, trener i vođa ekipe put Beograda.

Mlađi pioniri KK Plej su jedna od najboljih selekcija u klubu kojoj previđaju sjajnu budućnost. U proteklom kolu Međuokružne lige mlađih katergotrija Leskovac pobedili su vršnjake iz ekipe Radnika iz Surdulice, rezultatom 48:36.

- Ovim rezultatom i pre završetka prvog dela takmičenja naša selekcija je obezbedila prvo mesto bez ijednog poraza, a svoje protivnike pobeđivla u proseku sa 40 koševa razlike - navodi Stajić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: