Pobeda nad “Realom sa Nišave” za pamćenje

Lokalni sport - Utorak 29.04.2014 - 09:18

Vranje - Kadeti Dinama iz Vranja pobedili su, u redovnom kolu Prve lige kadeta regiona istočne Srbije, ekipu Radničkog u Nišu, 1:0, poluvreme 0:0, pokazali da poseduju veliki potencijal i da su budućnost vranjskog fudbala.

Kadeti,  FK Dinamo Kadeti, FK Dinamo

Kadeti Dinama su, pod vođstvom trenera Dragana Stojanovića Firge, stigli do pobede u odličnoj igri, boreći se do poslednjeg atoma snage. Pokazali su taktičku zrelost i umešnost transformacije igre iz odbrane u napad što im je donelo pobedu.

Veliku radost mladim Vranjacima doneo je Nikola Stošić koji je postigao gol u 62. minutu.

Ovo je prilika da se uprava, koja gotovo ne postoji u klubu, kada su u pitanju mlađe kategorije, jednom trgne iz letargije i obrati pažnju na dečake koji su budućnost kluba, a ne da se pare troše na dovođenje igrača sa strane koji su, većina njih, limitirani igranjem u zonskim ligama.    

Za kadete Dinama su nastupili: Stefan Dodić, Bojan Mitić, Bojan Stojanović, Miljan Stajić, Aleksandar Milenković, Nikola Ristić, Vladimir Stoiljković, Aleksandar Cvetković, Nikola Stošić, Marko Hristić i Tihomir Stamenković.

Igrali su još: Stefan Jevtić, Milan Todorović i Nikola Milenković.

Dušan Đorđević

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: