Pobeda za beg sa dna

Lokalni sport - Subota 26.10.2013 - 10:19

Vranje - Fudbaleri Radnika igraju u Surdulici, u 11. kolu Prve fudbalske lige Srbije sigurno najvažniju utakmicu u jesenjoj polusezoni protiv ekipe Jedinstva Putevi iz Užica.

Nikolić Nikolić

Pobeda im može doneti nadu da, nakon konsolidacije u zmskom periodu, mogu da izbore opstanak u ligi, poraz bi znatno umanjio šanse s obzorom na težak raspored do kraja jesenjeg dela prvenstva.

Saša Nikolić, iskusni trener Radnika, svestan je težine utakmice, ali se očekuje uspeh svog tima.

- Teška utakmica za nas i veoma nezgodan protivnik što pokazuje i tabela, ali uradićemo sve sto je potrebno da bodovi ostanu u Surdulici. Radili smo dobro tokokm protekle sedmice, fudbaleri su spremni da daju maksimum. Ocekujemo veliku podrsku publike, našeg 12 ígrača – izjavio je za OK Radio Nikolić.

Radnik je trenutno na pretopslednjem, 15. mestu, na tabeli sa dve pobede, dva nerešena rezultata i šest poraza. Gol razlika je 7:18 i ima samo osam bodova.

Jedinstvo Putevi je na 5. mestu, sa pet pobeda, dva nerešena rezultata I tri poraza. Ima gol razliku 13:11 i 17 osvojenih bodova.

Parovi 11. kola: Radnik – Jedinstvo Putevi, Sloga (PM) – Teleoptik, Inđija – Sinđelić (Bg), Bežanija - BSK Borča, Timok - Metalac (GM),  Smederevo – Proleter, Dolina - Sloga (K), Mladost (L) – Borac (Ča).
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: