Poraz uz zvižduke

Lokalni sport - Četvrtak 08.05.2014 - 11:36

Vranje – Fudbaleri BSK iz Bujanovca izgubili su, u 24. kolu Niške fudbalske zone, na svom terenu od ekipe Vlasine iz Vlasotinca sa 3:1, poluvreme 1:0 i razočarali svoje verne navijače koji su u većem broju pre isteka poslednjeg minuta napustili stadion.

Vidosavljević Vidosavljević

Vlasotinačani koji se bore za vrh tabele lakše su došli do pobede nego što se očekivalo zahvaljujući beskrvnoj, slaboj igri domaćina čiji su se fudbaleri šetali terenom u većem delu utakmice.

Uprkos vođstvu gostiju od 3:0, prvo je rezervista Murati smanjio na 3.1, a onda je Milić promašio “zicer” da bi i Stojković promašio jedanaesrac što je izazvalo zvižuke majobrojnih preostalih gledalaca.

Na utakmici je, prema ocenama izveštača, posebno podbacio iskusni golman Bujanovčana Vladan  Vidosavljević.

BSK Bujanovac - Vlasina 1:3 Bujanovac, Gledalaca: 100, Sudija: Nikola Babić (Aleksinac), Strelci: 0:1 - Stojanović u 11, 0:2 -  Stamenković u 47, 0:3 -  Đokić u 57. i 1:3 Murati u 62. minutu.

Za  BSK su nastupili: Vidosavljević, S. Stojanović, V. Stojanović, A. Krstić, Tasić, A. Stojanović (Mitić), Dimić (Murati), Stojković, Milić, Jaćimović, Džemailji (Đorđević).

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: