Prvi bodovi za “Led circle”

Lokalni sport - Petak 09.05.2014 - 16:30

Vranje - Vranjski biciklistički klub “Led circle” učestvovao je na bisiklističim trkama „Trofej Kralja Petra i Ribarska Banja“, održanog u Ribarskoj Banji, 27. aprila i ostvario zapažene rezultate.

Biciklizam Biciklizam

- Naš klub je učestvovao na prvoj trci ove sezone za  MTB ligu Srbije, kako u pojedinačnom plasmanu tako i u ekipnom i osvojio prve bodove – kaže za OK Radio Goran Đorđević jedan od osnivača kluba.    

Klub je na trci nastupio sa šest licencirana takmičara (jedan senior, dva under-23, dva mastersa i jedan mlađi kadet).   

- U kategoriji seniora takmičar Marko Stanimirović zauzeo je šesto mesto. U kategoriji under-23, takmičar Stefan Zlatanović plasirao se na sedmom mestu. U kategoriji mlađi kadeti, takmičar Miloš Živković  plasirao se na petom mestu.

U kategoriji masters, takmičar Vladica Mihajlović zauzeo je deseto mesto. U generalnom plasmanu klubova po bodovima osvojenih  plasmanom svakog takmičara smo na 4. mestu iza ekipa Partizan, Crvena zvezda i Novi Pazar – ističe Đorđević.

Početkom januara 2008. godine, kao posledica velike želje za intenzivnijim vidom takmičenja na nacionalnom nivou, nastaje biciklistički klub MTB“Led Circle”.

- Uvideli smo potencijal koji pruža okolina Vranja i Pčinjski okrug za bavljenje planinskim biciklizmom koji spada u ekstremne sportove.

Klub nastupa u MTB Ligi Srbije, a bavi se i jednodnevnim i višednevnim rekreativnim turama po Srbiji i inostranstvu. Ambicije kluba su edukacija mladih i razvoj biciklizma na jugu Srbije – navodi Đorđević.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: