Rađa se novi Kaleja

Lokalni sport - Nedelja 18.08.2013 - 11:41

Zoran Jašerević rođen je 2002. godine i igra za selekciju mlađih petlića u FK Dinamo.

Jašarević Jašarević

Nova je nada Dinama i naslednik legende kluba i srpskog fudbala Dejana Osmanovića Kaleje.

O njemu, trener Joca Ristić ima lepo mišljenje:

- Brz je i okretan, snalažljiv sa loptom, dobar tehničar, pravi je majstor na malom prostoru, postiže i namešta golove u Mini maksi ligi u balonu “Prestiž”.

Podseća na Osmanovića kada je došao u Dinamo.  U toj ligi sa svojom generacijom osvojio je prvo mesto i bio jedan od najzapaženijih pojedinaca – navodi Ristić.  

Jašarević je, takođe, debitovao u ligi sa starijim petlićima, sa svojom selekcijom 2002. godište u Mini maksi ligi i na fudbalu 8 koji igraju ovi decaci. Njegova ekipa je bez poraza skoro godinu dana.

- Jašarević ima osećaj za igru i uživa u njoj, ponekad preteruje sa driblinzima i atraktivnim potezima, ali to je zastitni znak ovog mladog fudbalera. Jednim potezom može da reši utakmicu i zato je omiljen među saigračima – kaže Ristić.

Jašarević je isuviše mlad igrač, sada mu se dozvoljava da iskaže u potpounosti svoju individualnost, a već u takmičarskim selekcijama moraće svoju igru da više podredi timu, da radi na igri u defanzivi, da se vraća i obavlja odbrambene zadatke.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: