Radnički protutnjao Hanom

Lokalni sport - Subota 01.03.2014 - 10:44

Vranje - Košarkaši Morave izgubili su, u 18. kolu Druge muške košarkaške lige Srbije, na svom parketu, od ekipe Radničkog iz Obrenovca sa 86:77 i znatno umanjili svoje šanse za opstanak u ligi.

Ekipa Morave na tajm autu Ekipa Morave na tajm autu

Hančani se u nastavku sezone oslanjaju na pet-šest kvalitetnih košarkaša za Drugu ligu što je premalo za značajnije uspehe.

Protiv direktnog konkurenta za opstanak, košarkaša Radničkog, podbacili su u svim elementima igre, ali presudio je bolji skok gostiju u odbrani i bolji procenat šuta za tri poena.

U narednom, 19. kolu, Hančani gostuju ekipi Beovuka 72 u Beogradu još jednom direktnom konkurentu za opstanak u ligi.

KK MORAVA – KK RADNIČKI 77:86

Morava: Kostić, Radivojević 32, Vukašinović,  Tešanović, V. Jovanović 10, Stanisavljević, Mielnković 8, Petrović, Stevanović, Stojanović 3, Stanković 12, Grujić 12.

Radnički (O): Simić 21, Prvulj 2, Nešković, Huskić 13, M.Ivanović, U.Ivanović, Boričić 8, Stojadinović 20, Vujović 5, Rašić 17.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: