Radnik spreman za Inđiju

Lokalni sport - Utorak 13.08.2013 - 10:28

Vranje - Fudbaleri Radnika, novog prvoligaša iz Surdulice, odigrali su na generalnoj probi pred početak prvenstva utakmicu sa niškim srpskoligašem Sinđelićem nerešeno 3:3 i imaju razloge da budu nespokojni pred subotnji derbi u prvenstvu, kada gostuju ekipi Inđije.

Detalj sa meča Detalj sa meča

Trener Žarko Đurović je još jednom izvršio sve izmene, rotirao igrače kako bi došao do idealne postave koja bi mogla da odgovori zadacima u Inđiji.

Bilo je određenih problema u fazi odbrane i tu će iskusni stručnjak morati da nađe prava rešenja ukoliko ih poseduje.

- Dali smo šansu svim raspoloživim prvotimcima, tim se nazire, imamo fizionomiju. Rezulatat na kontrolmim utakmicama je u drugom planu.

Dovedeno je niz novih igrača i normalno je da je potrebno vreme da se uigramo. Na nama je da damo maksimum na početku prvenstva, očekujemo da pravu formu dostignemo negde od 4. kola – izjavio je Đurović.

Radnik odlazi u Inđiju da otvorenom igrom, napadačkom izbori povoljan rezultat.

OFK SINĐELIĆ (NIŠ) - RADNIK 3:3

Niš. Stadion kraj pruge, Gledalaca: 100, Sudija: Jovan Grujuć, Strelci: 1:0 Perić u 9., 1:1 Ristić u 16., 1:2 Stavrić u 40., 2:2 Mladenović u 86. (iz jedanesterca), 2:3 Đurđević u 88. (iz jedanaesterca), 3:3 Stošić u 90. minutu

SINDJELIĆ: Stamenković, Stojković, Stojanović, Dimić, Valjarević, Dugalić, M. Nikolić, Stevanović, Perić. Lazarević, Trajković. Igrali su još: Vidanović, Mitić, Stošić, Mladenović, Karapandžić, Blagojević, Prokić.

RADNIK: Mirdžić, Ilić, Rajović, Ivanković, Pešić, Ožegović, Kostić, M. Petrović, Stavrić, Ristić, Dimitrov. Igrali su još: Radojević, Ćirić, Stojanović, Krstić, Rnić, N. Petrović, Djurdjević, Andjelković, Jovanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: