Radnik spreman za start sezone

Lokalni sport - Petak 09.08.2013 - 10:12

Duel dvojice novih prvoligaša, Radnika iz Surdulice i Sloge iz Petrovca na Mlavi izazvao je veliko interesovanje na jugu Srbije, jer je to bila prava fudbalska proba za Surduličane pred početak prvenstva.

Detalji sa meča Radnika Detalji sa meča Radnika

Viđena je tvrda utakmica, sa malo šansi, sa dosta opreznom igrom na obe strane.

Radnik je, pod vođstvom trenera Žarka Đurovića, pokazao da će biti “tvrd orah” za mnoge protivnike i da će od samog starta pokušati da sebi nađe mesto u sredini tabele, bez strepnji po opstanak.

Trener Đurović se opredelio za taktiku 4-4-1-1, što je donela rezultat.

Igru je bazirao na pozicionoj igri na sredini terena, odgovornoj sa dosta trčanja i pokrivanja terena, a u napadu je koristio Jovanovića i iz drugog plana  Stavrića, kao i izlete svojih bočnih igča koji su znali da budu itekako opasni.

Gol odluke postigao je Ristić u 67.minutu.

FK RADNIK – FK SLOGA (PETROVAC NA MLAVI) 1:0

Strelci: 1:0 Ristić u 67. minutu - Niš, stadion Car Konstantina, gledalaca: 100, sudija: Batica Jović (Niš).

RADNIK: Mirdžić, Rajović, Anđelković, N. Petrović, M. Krstić, Pešić, Stavrić, Ćirić, Jovanović, M. Petrović, Rnić. Igrali su još: Radojević, Ilić, Ožegović, N. Krstić, Dimitrov, Đurđević, Stojanović, Ristić.

SLOGA (PM): Rumenić, Popović, Aritonović, Mitić, Melvin, Antanasijević, Stanisavljević, Apija, Rakićević, Margić, Spremo. Igrali su još: Milinović, Karač, Denić, Stokić.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: