Radniku izmakla tri boda

Lokalni sport - Nedelja 18.08.2013 - 11:44

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice uspešno su startovali u 1. kolu Prve fudbalske lige Srbije igravši u Inđiji sa istoimenom ekipom nerešeno 1:1.

Rnić Rnić

Mogli su Surduličani da stignu do sva tri boda, ali sportska sreća i snalažljivost kapitena domaćih Tomanovića u 90. minutu ih je sprečila u tome.

Naime, taman kada su se svi iz Radnika spremali da proslave pobedu u gostima, sudija Piper iz Čačka gledao na sat da  odsvira kraj, fudbaleri Inđije su izveli korner sa desne strane, lopta je pala u šesnaesterac gde se najbolje snašao Tomanović i iz gužve ugurao je u gol.

Surduličani su odlično parirali domaćinu tokom cele utakmice, igrajući mirno i zrelo, znajući šta hoće.

Nisu došli da se brane već da čvrstom igrom na sredini teren ostvare prednost i preko špiceva Jovanovića i Đurđevića dođu do gol šansi.

Njima se pridruživao i treći napadač Stavrić. Hrabra igra fudbalerra Radnika i taktika koju je postavio iskusni trener Đurović pokazala se uspešnom.

Radnik je do gola stigao u 79. minutu, nakon slobodnog udarca koji je uspešno sa 25 metara udaljenosti od gola izveo Rnić.

U 2. kolu, u subotu, fudbaleri Radnika dočekuju ekipu Bežanije sa Novog Beograda.

FK INĐIJA - FK RADNIK 1:1
Inđija. Strelci: 0:1 – Rnić u 79, 1:1 – Tomanović u 90. minutu,. Gledalaca: 500, Sudija. Pavle Piper (Čačak) 7,5, Pomoćnici: Srđan Minić (Rača), Marko Dimitrijevi. (Kragujevac), Žuti kartoni: Jovanović, Ristić (Radnik).

Inđija: Ristić 6,5, Pejić 6,5, Zagorac 7, Jović 7, Đukić 6,5, Tomanović 7, Kostić 7, Bajić 6, (od 76. Milaković -), Gačić 6, (od 67. Košutić -), Vuković 6, (od 80. Stanković -), Lemajić 6,5.

Radnik. Radojević 7, Anđelković – (od 36. Ilić 6,5), Stojanović 7, Krstić 7, Pešić 7, Žirić 6 (od 58. Ožegović 6,5), Kostić 6,5, Rnić 7, Stavrić 6,5, Đurđević 6,5 (od 73. ristić 6), Jovanović 7.

Igrač utaknmice: Nikola Rnić (Radnik).

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: