Sportski savez bolji od "Simpa" i "Alfe"

Lokalni sport - Subota 29.06.2013 - 00:52

Sportisti, radnici Sportskog saveza Grada Vranja, osvojili su prvo mesto u generalnom plasmanu na Radničko-sportkim igrama 2013. godine, koje je organizovalo Veće samostalnog sindikata Grada Vranja.

Pobednička ekipa Pobednička ekipa

Ekipa SSGV osvojila je prvo mesto sa 36 bodova u generalnom plasmanu ispred ekipe Simpa sa 32 i ekipa Alfe i Novog Doma sa po 21 osvojenim bodom.

U proteklih mesec dana tereni u Hali sportova bili su poprište utakmica za bodove u kojima je učestvovalo 13 radnih organizacija iz Vranja.

Takmičenja su se odvijala u devet sportskih disciplina: malom fudbalu, košarci, basketu, odbojci, streljaštvu, pikadu, šahu, ribolovu i stonom tenisu.

Takmičenje u ribolovu je održano na Južnoj Moravi a u streljaštvu na Gradskom strelištu.

I posle velikih borbi i odigranih preko 150 utakmica dobijeni su pobednici po kategorijama – kaže Srđan Nikolić Bubanj, takmičar u ekipi SSGV i poznati sportski radnik.

U malom fudbalu prvo mesto osvojila je ekipa Alfe, drugi je bio Simpo a treći Novi dom.

Najbolje košarkaše ima Sportski savez Grada Vranja koji su trijumfovali ispred Simpa i Novog Doma.

I u basketu je Sportski savez Grada Vranja bio najbolji, drugo mesto osvojila je ekipa Osnovnog suda a treće Novi Dom. U odbojci je pobedio Zavod za javno zdravlje, drugo je bilo Simpo a treći Sportski savez Grada Vranja.

Najbolje strelce ima Alfa, drugo mesto osvojila je Elektrodistribucija a treće Simpo. Kod žena pobedio je Sportski savez Grada Vranja ispred Alfe.

U pikadu u muškoj kategoriji prvo mesto za Sportski savez Grada Vranja a drugo za Alfu a u ženskoj najbolji Simpo, drugi Novi Dom a treći Sportski savez Grada Vranja.

Zavod za javno zdravlje pobedio je u šahu, drugo mesto pripalo je Sportskom savezu Grada Vranja a treće Alfi.

Sportski savez Grada Vranja bio je neprikosnoven u sportskom ribolovu ispred ekipa Elektrodistribucije i Komrada.

U stonom tenisu prvi je Zdravstveni centar, drugi Zavod za javno zdravlje  a treći Simpo.

- Na svečanostu u hotelu Vranje najboljim pojedincima i ekipama podeljena su priznanja i pehari za postignute rezultate.

Dodeljen je i veliki pehar SSGV  kao sveukupnom pobedniku Radničko sportskih igara Vranje 2013. godine – navodi Nikolić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: