Surdulica na nogama!

Lokalni sport - Nedelja 23.06.2013 - 10:56

VRANJE - Čitava Surdulica i jug Srbije u nedelju su na nogama: igra se druga utakmica baraža za naslov prvaka Srpske lige “Istok” između domaćeg Radnika i niškog Sinđelića.

Detalji sa meča Radnika Detalji sa meča Radnika

Radniku se pruža istorijska šansa da zabeleži najveći uspeh u svojoj istoriji i osvajnjem prvog mesta izbori od jeseni učešće u Prvoj ligi Srbije.

U  baražu se igraju dve utaknmice i u prvoj je Radnik u gostima, u Nišu, slavio ubedljivim rezultatom 3:0. Time je praktično obezbedio pitanje ukupnog pobednika i plasman među prvoligaše.

Pred utakmicu u nedelju, oglasila se i uprava FK Radnik koja poziva sve pristalice fudbala i dobre volje sa juga Srbije da dođu i pozdrave šampione, da se se svi zajedno raduju sa fudbalerima, stručnim štabom i uparvom.

- Ovo je istorijski dan za Surdulicu i FK Radnik, ovo je veliki uspeh svih nas, od fudbalera do navijača i rukovodstva grada na čelu sa predsednikom opštine Novicom Tončevim - stoji u saopštenju.

Kako saznajemo, sve je spremno za veliko slavlje koje će nastati u centru varoši na trgu. Slaviće se uz zvuke trubača, a najvaljeno je pečenje slavljeničkog vola.

Služiće se i piće kako bi se nazdravilo najvećem trenutno sportskom uspehu na jugu Srbije, od Niša naniže.

Ovo je drugi put da varošice poput Vladičnog Hana i Surdulice  ostvaruju istorijske upsehe u sportu, prvi u košarci, a drugi u fudbalu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: