Tasići pojačali Moravu

Lokalni sport - Nedelja 11.08.2013 - 13:33

Nikola Tasić Pirlo (22) i Milan Tasić Ladovinče (21), dvojica mladih fudbalera Dinama iz Vranja od kojih se očekivalo da ove sezone postanu nosioci igre Dinama prešli su u ekipu Morave iz Vladičinog Hana, člana Pčinjske okružne lige.

"Ladovinče" Tasić

“Pirlo” i “Ladovinče” su prošli svojevremeno celu omladinsku školu Dinama i što je kuorizitet u svim selekcijam bili kapiteni svojim saigračima.

- Otišli su revoltirani statusom u klubu, nakon dovođenja igrača iz Leskovca koji nisu bolji od njih i koji će nakon izvesnog vremena napustiti Dinamo.

Hteli su da razgovaraju sa čelnicima kluba, ali do toga nije došlo. Poznata je osornost predsednika Zupančića kada su mladi fudbaleri u pitanju i to još iz Vranja.

Tasići i brojni drugi mladi igrači nisu primali plate niti hranarine u Dinamu ili im se je davalo na “kašičicu”.

Zato su takozvani stranci privilegovani: obećane plate, plaćen stan, hrana i sigurno još nešto.

Tasići će u Moravi imati redovnu platu jer su Hančani zacrtali cilj, a to je ulazak u Nišku fudbalsku zonu – kaže za OK Radio izvor blizak upravi kluba.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: