Teško do "minimalca"

Lokalni sport - Ponedeljak 21.10.2013 - 11:07

Vranje - Fudbaleri BSK iz Bujanovca savladali su, u 10. kolu Niške zone, na svom terenu, ekipu Budućnosti iz Popovca, minimalnim rezultatom 1:0 i još jednom prikazali neubedljivu igru koja ih može dovesti u poziciju borbe za opstanak.

fudbaleri BSK iz Bujanovca fudbaleri BSK iz Bujanovca

Gol odluke postignut je u 19. minutu. Brzonogi kapiten Nikola Milić ušao je u šesnaesterac gostiju, varkom tela prevario odbrambenog igča gostiju koji ga je srušeio, a sudija Veljković pokazao na belu tačku. Siguran realizatro bio je mIlić I pokazalo se da je to bilo dovoljno za važnu pobedu.

 

Bujanovčani su počeli utakmicu sa velikim psihološkim pritskom da “moraju” da pobede, zbog lošeg plasmana na tabeli, što ih je sputavalo u igri, pa pored brojnih šansi na kraju su mogli da ostanu bez pobede da iskusni golman Vidosvaljević bravuroznom pardaom nije odbranio šut Nikole Ž. Jovanovića u 82. minutu.

 

Fudbaleri BSk-a, Ristić, Stojković Džemaili, Stojković i Milić su promašili izrazite šanse za gol. Milić je lepim volejom pogodio prečku u 50. minutu, ali u celini ekipa je delovala prilično raštimovano, sporo, pa će iskusni trener Radoje Aleksić imati pune ruke posla na trenizima da povrati onu ubojitost u napadu koja ih je krasila na početku prvenstva.
BSK - Budućnost 1:0 (1:0)

 

Bujanovac - Stadion: BSK-a. Gledalaca: 200. Sudija: Jovan Veljković (Leskovac) 6. Strelac: Milić u 19. minutu iz jedanaesterca. Žuti karton: Perić (Budućnost)

 

BSK: Vidosavljević -, S.Stojanović 6,5, Trajković 6, A.Krstić 7,5 Tasić 7,5 Mitić 6 (od 68. S.Krstić-), A.Stojanović 6 (od 83. Stanković-), Stojković 7, Ristić 6 (od 65. Đorđević-), Džemailji 6, Milić 6.

 

BUDUĆNOST: S.Jovanović 7,5, D.Petrović 6, Perić 6, Grujić 5,5 (od 81. Kocić-), Vukojičić 6,5, Miodrag Petrović 5,5 (od 61. Jocić -),  Milan Petrović 5,5 ( od 55. Miletić 5,5), Tošić 5,5, Vasić 7, Nikola Ž.Jovanović 5,5, Nikola M.Jovanović 6.
Igrač utakmice: Igor Tasić (BSK)

 

Dušan Đorđević

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: