Veljković preuzeo Banjčane

Lokalni sport - Petak 11.10.2013 - 01:24

Miodrag Miško Veljković, bivši kapiten FK Dinama iz Vranja i njegov dugogodišnji trener u mlađim kategorijama, nakon reorganizacije trenerskog kadra u matičnom klubu odlučio je da prihvati poziv i ostane trener Vranjske Banje.

Veljković Veljković

Naime, uprava vranjskog zonaša, FK Dinamo, odlučila je da zbog racionalizacije i smanjenja troškova treneri u mlađim kategorijama  budu zaposleni iz Sportskog Saveza koji godinama ništa nisu radili, a primali su platu.

 

Aleksandar Antić, fudbalski trener i “alfa i omega” banjskog fudbala, jedan od najmlađih trenera u južnoj Srbiji sa “A” licencom glavni je “krivac” što je Veljković u Banji.

 

Antić je ove jeseni preuzeo ekipu Morave iz Vladičinog Hana sa kojom beleži sve same ubedljive pobede, a ujedno je trener mlađih klategorija u Vranjskoj Banji, koje se takmiče u Jablaničkoj ligi.

 

- Veljković je iskusan trener, veliki znalac, dobar pedagog i čovek, baš takav se uklpa u našu koncepciju i sastav ljudi koji vode klub. Preuzeo je mladu ekipu, uspešno je vodi što pokazuje pomak u igri i solidni rezulatati.

 

Njabitnije je da će mladi igrači pod njegovim rukovodstvom moći da napreduju – kaže Antić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: