Vranjanci u donjem domu

Lokalni sport - Subota 10.05.2014 - 15:32

Stonoteniseri Vranja završili su na 6. mestu u takmičenju Druge lige, u konkurenciji 10 timova, što se može smatrati neuspehom, obzirom da su na početku prvenstva najvaljivali šampionske ambicije i povratak u Prvu ligu.

Stonoteniseri Vranja Stonoteniseri Vranja

Na polusezoni su bili u vrhu tabele i činilo se da će uspeti da se vrate u Prvu ligu, ali drugi deo prvenstva su odigrali loše zbog odlaska takmičara koji su pristigli iz Leskovca, a sve usled loše finansijske situacije u klubu.

STK Vranje sa ekipom Borca iz Čačka ima 25 osvojenih bodova iz  9 pobeda i isto toliko poraza. Jedan meč nije  igrao u Užicu sa Jedinstvom.

Vranjanci nisu otišli na meč, pa su kažnjeni novčano i oduzet im je jedan bod.

Ekipa Jedinstva iz Užica osvojila je prvo mesto pobegavši Vranju 9 bodova, iako je na polusezoni Jedinstvo bilo na prvom mestu ispred Vranja samo sa bodom prednosti.

STK Vranje i sledeće sezone igrati u Regionalnoj  drugoj ligi grupa Jug, koju vodi Niški stonoteniski savez.

Treba očekivati da će mladi igrači poput Petra Filipovića i ostalih stasavati, sticati iskustvo i da vranjski stoni tenis čekaju bolji dani.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: