Vranjski sportski radnici na usavršavanju

Lokalni sport - Sreda 11.12.2013 - 12:01

Vranje – Igor Mladenović, predsednik Sportskog saveza Grada Vranja, Dejan Ivanović, potpredsednik, Aleksandar Nikolić, generalni sekretar i Dušan Tomić, direktor prisustvovali su 8. nacionalnom seminaru sportskih radnika Srbije koji je održan u Domu Narodne skupštine Srbije u Beogradu, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta i Zavoda za sport i medicinu sporta.

sportski radnici sportski radnici

Na seminaru je posebna pažnja obraćena stručnom usavršavanju  sportskih radnika u sistemu sporta Srbije. Sportski funkcioneri okupili su se u Palati Srbija.

 

Skup su otvorili pomoćnik ministra omladine i sporta Dragan Atanasov, predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar i direktor Zavoda za sport Jasminko Pozderac.

 

SSS su predstavljali i generalni sekretar Vladimir Batez i savetnik dr Dane Korica.

 


- Cilj ovog seminara bila je logistička podrška sportskim radnicima koji rade u sportskim organizacijama na kojima počiva kompletna infrastruktura saveza, kluba ili udruženja i pomoć u njihovom usavršavanju.

 

Zadovoljan sam što je svakog decembra sve više ljudi na ovim našim seminarima, to je dokaz da radimo pravu stvar za srspki sport - rekao je Šoštar.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: