Za DINAMO prvenstvo kreće od ČETVRTOG KOLA

Lokalni sport - Četvrtak 09.08.2018 - 11:25

U četvrtom kolu Super lige Srbije Dinamo iz Vranja kao domaćin na Gradskom stadionu u Surdulici u subotu dočekuje ekipu Mladosti iz Lučana u možda ključnom meču za „žute“.

Antić: Moramo da idemo na pobedu FOTO: dn017/printscreen Antić: Moramo da idemo na pobedu FOTO: dn017/printscreen
U prva tri kola Super lige Dinamo nije osvojio nijedan bod u sudaru sa najjačim klubovima u zemlji.
 
Pretrpljeni su porazi od Crvene zvezde, Partizana i Radničkog iz Niša, tako da je Dinamo pod presijom osvajanja prvih bodova u elitnom fudbalskom takmičenju u zemlji.
 
Dragan Antić ističe kvalitet protivnika predvođenog trenerom Nenadom Milovanovićem, koji je Mladost pokazala učešćem u finalu nacionalnog Kupa i Kupu UEFA.
 
- Kao što sam i ranije rekao, za nas prvenstvo počinje od četvrtog gola.
 
Mladost će morati da položi oružje u Surdulici jer nama drugog izlaza nema, moramo da idemo na pobedu.
 
Poštujem njihovu snagu, ali verujem da moji momci mogu da dođu do tri boda, mada ću biti zadovoljan i jednim – kaže Antić i dodaje da je u ovako teškoj situaciji svaki bod za Dinamo od velike važnosti.
 
Prvi čovek Dinama je pozvao navijače da klub podrži u što većem broju, jer se radi o ključnoj utakmici za Vranjance u ovom delu šamionata.
 
On navodi i da Dinamo polako kompletira svoj igrački kadar i da je trenutno u potrazi za još jednim štoperom i, eventualno, desnim bekom.
 
Antić kaže da ekipa još uvek nije stigla do igre koju on traži i priželjkuje, ali veruje i da će Dinamo iz kola u kolo biti sve bolji.
 
- Sa ovim postojećim igračima ćemo se teško izboriti za opstanak u ligi, pa bi nam još tri-četiri igrača dobro došla.
 
Dinamo i njegovi navijači zaslužuju da ostanu u Super ligi Srbije i očekujem da, od proleća, na svom novom stadionu imamo najveću podršku sa tribina od svih klubova, sa izuzetkom možda Crvene zvezde – rekao je Dragan Antić Recko.
 
Ulaznice za meč sa će se prodavati na blagajni stadiona u Surdulici na dan meča od 10 časova, po ceni od 100, 200 i 300 dinara, a za vranjske navijače će biti organizovan i prevoz.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: