Zlato za Tanju i Bracu

Lokalni sport - Ponedeljak 14.10.2013 - 22:05

Tanja Zlatanović i Bratislav Stanković, članovi kluba za bodi bilding i discipline snage “Olimp” iz Vranja osvojili su zlatne medalje na drugom državnom prvenstvu u Powerliftingu, u disciplini snage, koje je održano u Vladičinom Hanu.

osvajači medalja osvajači medalja

Ranko Radan, trener i predsednik kluba prezadovoljan je rezultatima svojih takmičara, koji su još jednom klub i teretanu “Olimp” vinuli usma vrh powerliftinga u Srbiji.

- Ostvarili smo izvanredne rezultate u jakom takmičenje jer je učestvovalo 50 takmičara iz 12 klubova u Srbiji i jedan iz Bjeljine, iz Republike Srpske.

Osvojili smo zlatne medalje kao i na prethodnim takmičenjima – kaže za OK Radio trener Radan.

Tanja Zlatanović, u kategoriji do 67,5 kg. OPEN RAW osvojila je zlatnu medalju.

- Podigla sam totalnu kilažu, ukupno 232,5 kg. i okitila se zlatom, a takođe oborila državni rekord u discipline mrtvo dizanje, u svojoj kategoriji, sa rezultatom 102,5 kg. Ovo su moje velike pobede i presrećna sam – kaže Zlatanovićeva.  

Bratislav Stanković, takođe, u kategoriji do 110 kg. osvojio je zlatnu medalju sa total dizanje sa rezultatom 477, 5 kg

- Osvojio sam i zlato u disciplini mrtvo dizanje sa podignutih 206 kg. - prezadovoljan je Stanković.

Takmičari teretane i kluba “Olimp” nastavljaju da vredno rade i treniraju i očekuju još medalja za svoj klub i grad Vranje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: