Bilić: Partizan će biti kažnjen

Nacionalni sport - Utorak 08.01.2013 - 09:11

Direktor takmičenja ABA lige Josip Bilić rekao je da će Partizan morati da bude kažnjen zbog ponašanja svojih navijača na meču sa Cibonom.

Bilić: Partizan će biti kažnjen Bilić: Partizan će biti kažnjen

Bilić je, ipak, naglasio da ne može da govori o visini kazne dok ne vidi potpun izveštaj.

„Nisam još dobio izveštaj. Gledao sam utakmicu, tako da sam imao prilike sve da vidim. Nažalost, Partizan će morati da bude kažnjen zbog ponašanja svojih navijača, pravila su jasna. Na sreću, nijedan ni drugi tim nisu bili ugroženi“, rekao je Bilić.

Pravila lige predviđaju kaznu do 13.000 evra. Podgorička Budućnost je u oktobru kažnjena sa 6.000 evra pošto su njeni navijači izazvali prekid uletanjem na teren.

Trener Partizana Duško Vujošević dva puta je suspendovan ove sezone zbog nesportskog ponašanja, ali je Bilić rekao da te kazne nemaju veze sa ovom koja sledi zbog prekida.

„Nemaju veze te dve stvari, niti utiču jedna na drugu. Ponašanje trenera je jedna stvar, a ovo je nešto sasvim drugo“, naglasio je Bilić.
 

B92, Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: